Gogosari in otet

de gaby_gabytza in Muraturi, 13 Oct 2011 | 4574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg gogosari
  • 5 l apa
  • 1 l otet
  • 10 linguri zahar
  • 5 linguri sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Luam gogosarii, ii spalam si curatam de samburi, ii taiem in jumatate sau in bucati mai mici.

Punem 5 l apa si otetul la fiert, apoi adaugam treptat, atunci cand vedem ca apa incepe sa fiarba, zaharul si sarea si lasam sa fiarba pana cand acestea se dizolva. Adaugam gogosarii, ii oparim in aceeasi apa, ii scoatem si ii asezam in borcane. Lasam apa sa se raceasca si rasturnam peste gogasari, iar la final infiletam bine capacele.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

kamy 1

13.10.2011, 22:06

Kori 1

16.10.2011, 23:40

eu pun si miere, ies mai aromati, si ai tai arata foarte buni

Bucataras Medi 1

15.11.2011, 11:23

tare buni....................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciolomada